Eksklusivt tilbud til deg som er medlem av NITO. Få tilgang til alt innhold fra tu.no og digi.no i 3 måneder gratis!
Registrer deg og få tilgang
tu.noogdigi.nofår du det beste innholdet om teknologi og digitalisering, og innsikt i hvordan vi kan løse fremtidens største utfordringer.

Papirutgaven av Teknisk Ukeblad legges ned ved utgangen av 2024, men nyhetsdekningen fra Teknisk Ukeblad Media er mer omfattende enn noen gang gjennom abonnementstjenesten Ekstra, som gir tilgang til alt innhold på tu.noogdigi.no.

Her får du hver uke over 200 redaksjonelle saker. 30 dedikerte journalister gir deg nyheter og innsikt i komplekse temaer, presentert på en forståelig måte.

Som medlem av NITO, har du nå en unik mulighet til å få gratis tilgang til Ekstra i hele 3 måneder! Abonnementet stoppes etter prøveperioden.

Eksempler på saker du får med et Ekstra-abonnement:

tekna

Eksklusivt tilbud til deg som er medlem av NITO. Få tilgang til alt innhold fra tu.no og digi.no i 3 måneder gratis!

Registrer deg gratis

FAQ

Nei, eksisterende abonnement løper i den perioden det er tegnet for. Når ditt abonnement løper ut har du mulighet til å tegne et nytt abonnement med dette tilbudet.
Trenger du hjelp?Kontakt support
Kontakt
Betingelser
Dette er et introduksjonstilbud. Når din gratis prøveperiode er over vil du som medlem av NITO få et godt tilbud på hele 75% av ordinær pris. Du velger selv om du ønsker å benytte deg av dette tilbudet eller ikke. Ingen forpliktelser.